Produkty dla roaster kokosowy (2)

Skrobia kukurydziana

Skrobia kukurydziana

Skrobia kukurydziana jest często stosowana w ketchupie, majonezie, różnych sosach i budyniach, a także w nadzieniach do ciast. Produkt ten może również pomóc, jeśli potrzebujesz sprawić, aby ciasto było mniej glutenowe oraz nadać mu delikatność i miękkość. Skrobia kukurydziana ma nieco więcej kalorii niż skrobia ziemniaczana. Produkt ten nie zawiera glutenu. Produkt jest testowany pod kątem obecności glutenu na każdym etapie produkcji. Garnec był pierwszym w Rosji, który uzyskał prawo do oznaczania swoich produktów znakiem towarowym „Przekreślone Ziarno”. Ten znak towarowy jest znakiem bezpieczeństwa dla produktów bezglutenowych Stowarzyszenia Europejskich Towarzystw Celiakalnych, uznawanym w większości krajów rozwiniętych. Waga: 400 g
Mąka kokosowa Garnec

Mąka kokosowa Garnec

Mąka kokosowa to mąka wytwarzana z suszonego miąższu kokosa. Używana jest w różnych wypiekach, ale głównie w cukiernictwie, ze względu na swój łagodny, słodkawy smak, typowy dla kokosa. Mąka kokosowa ma niższy indeks glikemiczny niż przeciętna mąka zbożowa i jest również bogata w błonnik, białko oraz zdrowe tłuszcze. Produkt ten nie zawiera glutenu. Produkt jest testowany pod kątem obecności glutenu na każdym etapie produkcji. Garnec był pierwszym w Rosji, który uzyskał prawo do oznaczania swoich produktów znakiem towarowym „Przekreślone Zboże”. Ten znak towarowy jest oznaczeniem bezpieczeństwa dla produktów bezglutenowych Stowarzyszenia Europejskich Towarzystw Celiakii, uznawanym w większości krajów rozwiniętych. Waga: 300 g